FUTBOL OYUN KURALLARI
https://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/MHK/2022-2023-Oyun-Kural-Kitabi.pdf
TASKK

Hava Durumu

2021-2022 Futbol Sezonu Plan ve Program hazırlığı yapılmak üzere Kulüp Temsilcileri ile Futbol İl Temsilcisi ve ASKF Yöneticileri ile bir araya geldiler.

2021-2022 Futbol sezonunun Plan ve Programını yapmak üzere Futbol İl temsilcisinin Başkanlığında Kulüp Temsilcilerinin katılımı ile Toplantı gerçekleştirildi.

   Toplantıya TFFHG Derneği Sivas Şube  Başkanı Çetin GÜÇYETMEZ, Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Barış YÜKSEKTEPE, İl Hakem Kurulu Başkan  Yrd.Tarık BİÇER 
ayrıca TÜFAD Sivas Şube Başkanı Prf.Dr. Mehmet ÇİMEN   Saha Komiserleri Sivas Şube Başkanı Eyyüp BOZBEK ,  ASKF Başkan Yrdımcıları  Yönetim Kurulu  üyeleri ile Kulüp Temsilcilerinin Katıldığı Toplantı FİDANYAZICIOĞLU   Ergün GÖZE Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

   Toplantıyı Tertipleyen Futbol İl Temsilcisi Hayrettin YILDIZ Açılış Konuşmasında Covid 19 salgın nedeni ile 1,5 yıl ara verilen Amatör Futbol Liglerinin Başlaması için Tedbiri elden bırakmadan Üzerimize düşen görevi fazlası ile yerine getirmek zorunda olacağız. 2021-2022 Yılı Futbol sezonunda Birinci Küme ,İkinci Küme ve U18 ile U16 Liglerinin Öncelikle Oynatılacağını Kulüplerimizin Covid 19 tedbirleri çerçevesinde Tüm Sporcularımızın Aşılı olarak müsabakalara katılmalarının zorunlu olduğunu dolayısı ile Futbolcularımızın Müsabakadan önce aşı kartlarının kontrol edileceğini aşısı olmayan sporcuların enaz 48 saat önceden PCR testinin yaptırılarak müsabaka listeleri ile birlikte Saha Komserine veya sağlık kontrolüne teslim edeceklerini belirtmiştir.
   Kulüp Temsilcilerine ayrıca Hangi Kategorilere Katılacaklarsa Referans belgelerini TFF ve TASKK 'a yatıracakları katılım ücret  makbuzları ile birlikte  en geç 01.10.2021 Cuma gününe kadar Futbol İl Temsilcisine Teslim edilmesi ve Lisans evraklarının hazırlanarak ASKF ye en kısa zamanda ulaştırılması  Lisans Filiz Vize İşlemlerinin yapılmasını  istemiştir.

   Toplantıya Katılan Protokol de Konuşan Konuşmacılar 2021-2022 Futbol sezonunun Kazasız Sakatsız,Olaysız  bir sezon geçirilmesi ve katılan tüm takımlara başarı dileklerinde bulunmuşlardır.

Müsabakaların Planlanması ve sonuçların tescilini  Oluşturacak Komiteye Kulüp Temsilcilerinden Ferhat HASPOLAT ve İshak IŞIK , TFFHGD temsilcisi olarakta Tarık BİÇER  Görev almışlardır.

Referans alındıktan sonra statüler ve Fikstürler Tertip Komitesince Belirlenerek TFF ye onaya sunulup geldikten sonra Ligler Başlatılacaktır.



628 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Üyelik Girişi

Uygulanacak Esasları 2023-2024
Takvim